Print

Aanslagen Parijs

Written by Administrator on . Posted in uit de media

Hier zitten we dan weer, nauwelijks 10 maanden na de bloedige aanslagen in Parijs, alweer hetzelfde liedje.

Op de avond van 13 november werd Parijs alweer opgeschrikt door terreur (Ondertussen opgeëist door IS).
Op zeven verschillende plaatsen in de stad schoten terroristen in koelen bloede mensen dood. Officieel vielen er al 129 doden en 352 gewonden, waarvan 99 nog in kritieke toestand. Onder de slachtoffers zijn ook minstens twee Belgen. Alle acht de terroristen zijn dood, 7 van hen bliezen zichzelf op.

Tijdens een concert in zaal "Bataclan", een van de bekendste concertzalen van Parijs, schoten vier terroristen minutenlang met kalasjnikovs op de menigte. Daarna werden nog honderden mensen urenlang gegijzeld. Toen de politie met een inval een einde maakte aan de gijzeling, bliezen drie van de vier gijzelnemers zich op. De vierde terrorist werd door de politie doodgeschoten. Officieel staat de teller v/h aantal doden in de concertzaal nu al op 89 !

In het Stade de France waren duizenden mensen aanwezig voor de vriendschappelijke match Frankrijk – Duitsland. Tijdens de wedstrijd werden de toeschouwers en het publiek opgeschrikt door drie explosies vlak bij het stadion. Ook dat bleek het werk van zelfmoordterroristen. Drie terroristen bliezen zichzelf op. Daarbij viel buiten de daders zelf nog één dodelijk slachtoffer. Een vijftigtal mensen raakte gewond. Verschillende sporen leiden naar Molenbeek, waar ook de bijna-Thalysterrorist vandaan kwam !

Hoe erg het ook klinkt, dit komt niet als een verrassing. Vlaams Belang en met ons andere EU-kritische partijen waarschuwen al maandenlang voor een verhoogd terreurrisico aangezien de menslievende EU alle deuren openzet voor zogenaamde vluchtelingen uit alle uithoeken van het Midden Oosten en Afrika.
De deur staat wagenwijd open en ze blijven maar komen, het wordt alleen maar erger....

Naast de problemen van huisvesting, cultuur, werkgelegenheid, neemt ook het risico op terreur enorm toe. Het kleinste kind weet dat, als je alle vluchtelingen zomaar opvist uit de middenlandse zee of zelf aan land laat komen, daar ook terroritsten kunnen tussenzitten !! Maar dat is allemaal onzin natuurlijk volgens de linkse goedmens-leiders.

Ondertussen blijft Europa en ook ons land verderdoen met het pamperen van de Islam. Alles kan als je maar moslim bent. Want we mogen ze toch zeker niet voor het hoofd stoten.
De EU is een gedrocht zonder visie leiderschap en doel. Het enige doel is de lidstaten hun souvereiniteit ontnemen en alles regelen vanuit Brussel. Postjes-en poenpakkerij dus !

U ziet waar dit toe leidt: cultuurproblemen, toenemende werkloosheid, explosief stijgende huizenprijzen door tekort aan huisvesting!
Er is echter nog een groot probleem: de toenemende Islamisering !
Het enige doel is de overheersing van de Islam in Europa en het invoeren van de sharia !

Dit is al de zoveelste aanslag dit jaar na Charlie Hebdo, Bardo museum in Tunesië in maart en het strand van Sousse in Tunesië in juni.Ondertussen is er ook nog en-passant een aanslag op een Thalys trein van Brussel naar Parijs verijdelt door moedige reizigers.

We kunnen alleen maar hopen dat de ogen van onze linkse beleidsbepalers eindelijk eens open gaan !

En ondertussen Vlaams belang blijven stemmen want wij zijn nog steeds de énige partij die tegen de stroom invaart en zegt waar het op staat !